Spanning is wie je denkt te moeten zijn.

Ontspanning is wie je bent.

Een massage is de ideale manier om alles los te laten en jezelf op te laden. Bij Samen-Zijn, praktijk voor massage en Reiki, worden diverse energetische, klassieke en klachtgerichte massage-technieken gecombineerd tot een op de mens gerichte massage op maat. Het voornaamste doel hierbij is voor jou een moment van rust en diepe ontspanning te creëren, stress en pijn te verminderen en een algeheel gevoel van welbevinden te bereiken. Bij Samen-Zijn kun je ook Reiki cursussen volgen of een Reiki behandeling ervaren .

Praktijk ‘Samen – Zijn’ is gevestigd in de mooie Stripheldenbuurt in Almere – Buiten. Hier geeft Annelies  massages en Reikibehandelingen en verzorgt Jan Reiki cursussen en Reiki behandelingen.

Afspraken voor massages worden in overleg gepland.  De praktijk is telefonisch te bereiken onder nummer:  06-18270620. Je kunt je vraag ook stellen via de informatiepagina van de site. Meer informatie over massages vind je hier.

Wil je informatie over Reiki cursussen, vul dan je gegevens in op de informatiepagina.

De praktijk is weer open! Annelies geeft weer massages en Reiki behandelingen. Dit zal een beetje anders gaan dan wat je gewend was in verband met de voorzorgsmaatregelen die vereist zijn, lees hier meer daarover. Alle informatie krijg je persoonlijk bij het plannen van een afspraak. Ook zal ik je 24 uur van te voren een paar gezondheidsvragen stellen.

Reiki cursussen (1e en 2e graad) worden in verband met de voorzorgsmaatregelen individueel gegeven.