Massages, Reiki behandelingen en Reiki cursussen – Almere-Buiten

Algemene Informatie

Voor Massages, Reiki behandelingen en Reiki cursussen ben je bij Samen–Zijn, gevestigd in de mooie Stripheldenbuurt in Almere-Buiten aan het goede adres. Annelies geeft Massages en Reiki behandelingen, Jan geeft Reiki cursussen en Reiki behandelingen.

Massage

Een massage is de ideale manier om te ontspannen, spanning los te laten en jezelf op te laden.

Bij een massage worden diverse energetische, klassieke en klachtgerichte massage-technieken gecombineerd tot een op de cliënt gerichte massage op maat.

Het voornaamste doel hierbij is voor jou een moment van rust en diepe ontspanning te creëren en stress en pijn te verminderen. Daarnaast gaat het er om een  algeheel gevoel van welbevinden te bereiken. Een massage kan ook uitstekend gecombineerd worden met een Reiki behandeling.

Annelies is lid van de BMS, de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche.

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.

Afspraken

Afspraken voor massages worden in overleg gepland.  De praktijk is telefonisch te bereiken onder nummer:  06-18270620.

Of stel je vraag via de informatie pagina van de site. Meer uitgebreide informatie over massages vind je op deze pagina.

In week 11 is de praktijk wegens vernieuwing van de massageruimte gesloten. Vanaf week 12 ben je weer van harte welkom voor een ontspannende massage.

Reiki cursussen

Je kunt bij ons ook een Reiki cursus volgen. Reiki is een prachtige manier om in spirituele zin de energetische balans van het Zijn te herstellen. Maar ook om harmonie in onszelf te bewerkstelligen. Tijdens een Reiki cursus leer je datgene om jezelf en anderen te behandelen door middel van het opleggen van de handen. Daardoor wordt energie (Reiki) doorgegeven, en wordt een energetische balans bewerkstelligt.

Jan is sinds 1998 Reiki Master en erkend lid van The Reiki Alliance. Daarnaast is hij als erkend Reiki Master (RM®) aangesloten bij Reiki Ryoho, de beroepsvereniging voor Reiki Masters (RM®) en Reiki Practioners (RP®).

Je kunt bij ons ook een Reiki behandeling ervaren. En mocht je om wat voor reden niet in staat zijn naar de praktijk te komen, informeer dan over de mogelijkheid voor een Reiki afstandsbehandeling.

Wil je meer informatie over Reiki en cursussen, kijk dan op de Reiki pagina’s van deze site of vul je gegevens in op de informatie pagina.