Spanning is wie je denkt te moeten zijn.

Ontspanning is wie je bent.

Welkom bij ‘Samen – Zijn’, praktijk voor massage en Reiki, gevestigd in de mooie Stripheldenbuurt in Almere.

Hier geeft Annelies Massages en Reikibehandelingen en verzorgt Jan Reiki cursussen en Reiki behandelingen.

Massage:

Een massage is de ideale manier om te ontspannen, alles los te laten en jezelf op te laden.

Bij een massage worden diverse energetische, klassieke en klachtgerichte massage-technieken gecombineerd tot een op de cliënt gerichte massage op maat.

Het voornaamste doel hierbij is voor jou een moment van rust en diepe ontspanning te creëren en stress en pijn te verminderen. Daarnaast om een  algeheel gevoel van welbevinden te bereiken.

Afspraken voor massages worden in overleg gepland.  De praktijk is telefonisch te bereiken onder nummer:  06-18270620.

Je kunt je vraag ook stellen via de informatiepagina van de site. Meer informatie over massages vind je op deze pagina.

Reiki:

Je kunt bij ons ook een Reiki cursus volgen. Reiki is een prachtige manier om in spirituele zin de energetische harmonie van ons Zijn te herstellen . Tijdens een Reiki cursus leer je datgene om jezelf of anderen te behandelen door middel van het opleggen van de handen. Daardoor wordt energie (Reiki) doorgegeven, en wordt een energetische balans bewerkstelligt.

Je kunt bij ons ook een Reiki behandeling ervaren. Mocht je om wat voor reden niet in staat zijn naar de praktijk te komen, informeer dan over de mogelijkheid voor een Reiki afstandsbehandeling.

Wil je meer informatie over Reiki en cursussen, kijk dan op de Reiki pagina’s van deze site of vul je gegevens in op de informatiepagina.