Spanning is wie je denkt te moeten zijn.

Ontspanning is wie je bent.

Praktijk ‘Samen – Zijn’ is gevestigd in de mooie Stripheldenbuurt in Almere – Buiten. Hier geeft Annelies  massages en Reikibehandelingen en verzorgt Jan Reiki cursussen en Reiki behandelingen.

Een massage is de ideale manier om alles los te laten en jezelf op te laden. Bij Samen-Zijn, praktijk voor massage en Reiki, worden diverse energetische, klassieke en klachtgerichte massage-technieken gecombineerd tot een op de mens gerichte massage op maat. Het voornaamste doel hierbij is voor jou een moment van rust en diepe ontspanning te creëren, stress en pijn te verminderen en een algeheel gevoel van welbevinden te bereiken.

Afspraken voor massages worden in overleg gepland.  De praktijk is telefonisch te bereiken onder nummer:  06-18270620. Je kunt je vraag ook stellen via de informatiepagina van de site. Meer informatie over massages vind je hier.

Bij Samen-Zijn kun je ook Reiki cursussen volgen of een Reiki behandeling ervaren . Wil je informatie over Reiki cursussen, vul dan je gegevens in op de informatiepagina.