Het centrum

Reiki Centrum ‘Samen – Zijn’ is in 1998 ontstaan, nadat Jan Meijer in februari 1998 zijn inwijding tot Reiki Master in het “Usui Systeem van Reiki Healing” had ontvangen van Sunny Nederlof.

De cursusplanning is te zien in de agenda. Vanuit het centrum worden Reiki – cursussen cq. workshops in de 1e en 2e Graad en Reiki – behandelingen verzorgd volgens de Vorm en in de Traditie van het “Usui Systeem van Reiki Healing”.

 In principe worden de cursussen in Almere gegeven, maar deze kunnen, uiteraard, ook elders ontstaan. Het centrum is telefonisch te bereiken onder nummer: 036 – 54 99 046 of mobiel: 06 – 17866559.

Jan MeijerJan Meijer:
‘Reiki maakt sinds het begin van mijn beoefening deel uit van mijn leven. Mijn Liefde voor een zo authentiek mogelijke beoefening van deze Heling Kunst is voor mij een drijfveer om les te geven. Reiki heeft mij geholpen mijzelf terug te vinden, na jaren achtereen schildjes om mij heen te hebben opgebouwd. Door Reiki heb ik de verwondering weer in mijn leven toegelaten en ben ik meer en meer in staat de Mens achter de mens te zien’.

Jan is lid van “The Reiki Alliance” en als Master geregistreerd bij de “Reiki Ryoho Foundation¬©”. Klik hier om naar de website van de “Reiki Ryoho Foundation¬©” te gaan. Klik hier om naar de website van “The Reiki Alliance” te gaan. Wil je  informatie over Reiki cursussen of behandelingen, vul dan je gegevens in op de informatie-pagina, dan ontvang je zo spoedig mogelijk antwoord.